Тема батьківщини у творчості Шевченка - Павлова, Тетяна Володимирівна (My University, 2014)
Висвітлено значення творчості Шевченка в українській літературі, ставлення його до батьківщини. Deals with the value of Shevchenko in Ukrainian literature, his attitude to the homeland.
Keywords: письменник; творчість; Тарас Шевченко