Крижська, Тетяна Анатоліївна2016-02-152016-02-152016Крижська, Т. А. Розробка технології сиров’яленого суцільном’язового продукту із м’яса птиці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Крижська Тетяна Анатоліївна ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2016. – 23 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22243Дисертація присвячена розробці нової технології виготовлення сиров'яленого суцільном язового продукту із м'яса птиці. Результати досліджень дозволили науково обгрунтувати та експериментально підтвердити доцільність використання білого м'яса птиці для виготовлення продукту. This thesis is devoted to developing of new manufacturing technology of raw dried whole muscle product of poultry meat. Results of research made it possible to substantiate scientifically and confirm experimentally the feasibility of using the white meat of poultry for the production of the product.uk-UKбар’єрим’ясо птицісиров’ялені суцільноом’язові продуктиферментаціяbannerspoultry meatfennentationwhole muscle raw dried productsРозробка технології сиров’яленого суцільном’язового продукту із м’яса птиціThesis