Конструювання насосних установок з застосуванням ежекційних насосів. Коефіцієнт корисної дії і кавітаційні характеристики - Кулінченко, Віталій Романович (My University, 2012)
У пропонованих статтях розглядаються принципи і методики конструювання і проектування ежекційних насосів різного типу і призначення.

Principles and methods of constructing and planning of ejector pumps of different type and setting are examined in the offered articles.
Keywords: коефіцієнт корисної дії; подача теплоємності; напір; кавітація; an output-input ratio; cavitation; is a heat capacity; pressure; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв