Змієвська, Тетяна Миколаївна2016-04-082016-04-082016Змієвська, Т. М. Розроблення технології реструктурованих формованих продуктів із м’яса птиці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Змієвська Тетяна Миколаївна ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2016. – 24 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22820Дисертацію присвячено розробленю технології реструктурованих формованих продуктів із м’яса птиці, що дає змогу розширити асортиментний ряд м’ясних продуктів з помірної вартості м’ясної сировини та забезпечити насення України доступним тваринним білком. The dissertation is devoted to the development of technology of meat products – restructured formed products from poultry meat, this making the widening of the assortment of reasonably priced products and supplying consumers with animal protein possible.uk-UKм’ясо птиціреструктурований продуктантиоксидант NovaSOL-Сконцентрат сироваткового білка КСБ-УФpoultry meatrestructured productantioxidant NovaSOL-Cwhey protein concentrate KSB-UFРозроблення технології реструктурованих формованих продуктів із м’яса птиціBook