Дітріх, Ірина ВікторівнаФеренець, Жанна Миколаївна2021-04-202021-04-202020Дітріх, І. В. Функціональні рибні напівфабрикати з курагою для закладів ресторанного господарства / І. В. Дітріх, Ж. М. Ференець // Food Аdditives. Healthy Man and Human Patient Diet : рroceedings of IХ International scientific and practical internet conference, October 23, 2020. – Prague, Oktan-Print s.r.o., 2020. – С. 140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33460Розроблено рецептуру рибних напівфабрикатів функціонального призначення, які можуть бути рекомендовані у харчовому раціоні всіх верств населення з метою збагачення організму людини додатковими поживними нутрієнтамиA formulation of fish semi-finished products for functional purposes has been developed, which can be recommended in the diet of all segments of the population in order to enrich the human body with additional nutritious nutrientsрибні напівфабрикатифіле хекукурагаорганолептична оцінкаfish semi-finished productshake filletdried apricotsorganoleptic assessmentкафедра готельно-ресторанної справиФункціональні рибні напівфабрикати з курагою для закладів ресторанного господарстваThesis