Павелко, Володимир ІвановичЗасядько, Ярослав ІвановичЗаславський, Аркадій ІсаковичРябчук, Олександр Миколайович2012-06-142012-06-142011Енергозбереження в м'ясопереробній галузі промисловості / В. І. Павелко, Я. І. Засядько, А. І. Заславський, О. М. Рябчук // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 32. - С. 37-39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1508Розглянуті питання практичного використання деяких заходів щодо енергозбереження в м’ясопереробній галузі промисловості.uk-UKвторинні енергоресурси (ВЕР)вторичные энергоресурсы (ВЭР)secondary energy resource (SER)паливно-енергетичні ресурси (ПЕР)тепловикористовуючі установки (ТВУ)пароконденсатна сумішвідхідні газиутилізаціятопливно-энергетические ресурсы (ТЭР)теплоиспользующие установки (ТИУ)пароконденсатная смесьотходящие газыутилизацияfuel - energy resources (FER)heat utilization plant (HUP)condensate-steam mixturewaste gasesutilizationкафедра теплоенергетики та холодильної технікиЕнергозбереження в м’ясопереробній галузі промисловостіArticle