Удосконалення технології м’ясо-рослинних консервів - Іценко, Катерина Анатоліївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна (My University, 2019)
В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення технології м'ясо-рослинних консервів з використанням сочевиці, які можна фасувати у ретортні упаковки із збереженням органолептичних показників продукту. The basis of the useful model is the task of improving the technology of meat and vegetable canned food with the use of lentils, which can be packed in retro-packaging with the preservation of organoleptic parameters of the product.
Keywords: м’ясо-рослинні консерви; сочевиця; ретортна упаковка; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів