Іценко, Катерина АнатоліївнаГащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана Євгеніївна2019-05-282019-05-282019Іценко, К. І. Удосконалення технології м’ясо-рослинних консервів / К. І. Іценко, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками VIII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня, 2019 р. – Київ : РВВ НУБіП України, 2019. – С. 131.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29383В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення технології м'ясо-рослинних консервів з використанням сочевиці, які можна фасувати у ретортні упаковки із збереженням органолептичних показників продукту. The basis of the useful model is the task of improving the technology of meat and vegetable canned food with the use of lentils, which can be packed in retro-packaging with the preservation of organoleptic parameters of the product.uk-UKтехнологія м’ясо-рослинних консервіваналіз ринку м'ясних консервівступінь набухання сочевиціпробуджений зерно продукт (сочевиця)свинина подрібненаtechnology of meat and vegetable canned foodanalysis of the canned meat marketthe degree of swelling of the lentilawakened grain product (lentil)pork choppedкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології м’ясо-рослинних консервівArticle