Пасічний, Василь МиколайовичТимошенко (Кремешна), Ірина ВолодимирівнаЖук, Ігор Зіновієвич2013-10-082013-10-082003Пасічний, В. М. Стабілізація забарвлення комбінованих текст уратів для м’ясної промисловості / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна, І. З. Жук // Науковий вісник львівської державної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького. – 2003. - № 2 (Том 5). - Ч. 1. – С. 170-174.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10179В результаті проведених досліджень розроблений спосіб стабілізації бетаіну буряку за допомогою буферних комплексів харчових кислот та солей. Для розширення використання бурякового барвника у виробництві м’ясопродуктів розроблена технологія виробництва рослинно-тваринних білоквмісних текстуратів. As a result of research has been developed method of stabilization beet pigment with the help buffer systems of food acids and salts. For use beet dye for meat products was developed technology of plant-animal protein texturates.otherстабілізаціям’ясопродуктибуферна ємністькомбіновані текстуратибарвникбетаїнstabilizationmeat productsbuffer capacitycombined texturatesdyebetaineкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСтабілізація забарвлення комбінованих текстуратів для м’ясної промисловостіArticle