Environment safety and preservation of the natural on the ecological golf course - Pavliuk, Iryna (My University, 2020)
Спорт відіграє важливу роль у нашому житті. З раннього дитинства, де ми дуже серйозно ставимося до спорту до пізніх років життя, де ми розглядаємо це як хобі, фітнес-ритуал, а іноді навіть професію. Сьогодні в кожній частині світу пристрасно дотримуються деяких видів спорту. Люди приймають своїх спортивних героїв як свої рольові моделі і часто мають емоційну прихильність до своїх улюблених зірок спорту та спортивних команд . Sports play an important role in our lives. From the early childhood years where we take sports very seriously to the later years in life where we consider it as a hobby, a fitness ritual, and sometimes even a profession. Today in every part of the world some sport is passionately followed. People take their sporting heroes as their role models and often have an emotional attachment with their favorite sports stars and sports teams.
Keywords: безпека; гольф; environment; golf; кафедра фізичного виховання