Пристрій для переорієнтування сформованих пакетів (Патент на винахід №95754) - Гавва, Олександр Миколайович; Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Масло, Микола Андрійович (My University, 2011)
Пристрій для переорієнтування сформованих пакетів, що включає носії, виконані у вигляді карманів з захватами, який відрізняється тим, що додатково включає конусоподібний копір змінного профілю, по якому переміщується підпружинений ролик, на штоку якого шарнірно з'єднані важелі поворотних захватів кармана, механізм регулювання місцеположення поворотних захватів кармана з фіксатором, дві замкнені напрямні для просторового переміщення кармана на трьох опорних роликах, закріплених на нижньому несучому дні, та шарнірне з'єднання карманів рухомою ланкою з поворотним барабаном. A device for reorienting existing package that includes media in the form of pockets of delight, wherein further comprising conical profile copier variable on which moves the spring-loaded clip on the rod is pivotally connected levers grips pocket rotary mechanism regulating location turning seizures pocket with lock , two shut guides spatial displacement pocket on three supporting rollers attached to the lower carrier days and swivel pockets floating element with swivel drum.
Keywords: пристрій; сформований; пакети; device; existing; packages; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки