Глобалізація товарних відносин - Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2001)
Розглянуто глобалізацію світової економіки як процес, пов’язаний з зростаючою економічною відкритістю, ростом економічної взаємозалежності та з поглибленням інтеграції у світову економіку. We consider the globalization of the world economy as a process that is associated with increasing economic openness, growing economic interdependence and deepening integration into the world economy.
Keywords: глобалізація товарних відносин; the globalization of commodity relations; міжнародна торгівля; міжнародні інвестиції і міжнародні фінанси; економічна інтеграція; international trade; international investment and international finance; economic integration; кафедра економічної теорії