Забезпечення контролю якості та безпечності продукції бурякоцукрового виробництва - Сокол, Єва Віталіївна; Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна (My University, 2024)
Цукрова промисловість — це одна з найдавніших галузей харчової промисловості. Цукор є важливою складовою харчового раціону людей і використовується у виробництві багатьох продуктів харчування. Його якість і безпечність цукру визначаються відсутністю шкідливих домішок. У дослідженні використано загальнонаукові методи, а також проаналізовано новітні праці науковців у сфері безпечності харчових продуктів у цукровій промисловості.

The sugar industry is one of the oldest branches of the food industry. Sugar is an important component of the human diet and is used in the production of many food products. Its quality and safety of sugar are determined by the absence of harmful impurities. The research uses general scientific methods, and also analyzes the latest works of scientists in the field of food safety in the sugar industry.
Keywords: якість; виробництво цукру; quality; sugar production; кафедра технології цукру і підготовки води