Роль батьків у житті студентів НУХТ - Клочков, Ілля Володимирович; Берегла, М. (My University, 2009)
Статтю присвячено комплексному розгляду проблемі виховання. This article dedicates to the complex review of the teaching problem.
Keywords: поведінка; особистість; соціум; behavior; person; society; кафедра гуманітарних дисциплін