Місечко, Наталія ОрестівнаБондаренко, Юлія ВікторівнаМостова, Т. В.Дробот, Віра Іванівна2013-09-302013-09-302013Дослідження впливу лактулози на технологічний процес та якість хлібобулочних виробів / Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, Т. В. Мостова, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доп. - 2013. – С. 166–167.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9983Представлено результати використання у рецептурі хлібобулочних виробів лактулози. Встановлено доцільність використання лактулози в якості цукрозамінника з пребіотичними властивостями для виготовлення діабетичних хлібобулочних виробів. Presents the results of the use of lactulose bread recipe. Established the feasibility of using lactulose as a sweetener with prebiotic properties for the manufacture of diabetic bakery.otherхлібобулочні виробицукрозамінниклактулозапребіотикеластичність тістакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbakerysweetenerlactuloseprebioticelasticity of the doughДослідження впливу лактулози на технологічний процес та якість хлібобулочних виробівThesis