Порівняльна характеристика поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IMB В-7241 і препарату «Деворойл» для очищення води від нафти - Конон, Анастасія Дмитрівна (My University, 2014)
Використання препараті в ПАР A. calcoaceticus IMB В-7241 для очищення екосистем від нафтових забруднень є ефективним та економічно виправданим, порівняно зі застосуванням популярних на ринку препаратів. The use of drugs in South Africa A. calcoaceticus 1MB B-7241 for treating ecosystems from oil pollution is an effective and economically justified, compared with the use of popular drugs on the market.
Keywords: Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241; поверхнево-активні речовини; очищення води; surfactants; water treatment; кафедра біотехнології і мікробіології