Агрологістика та агроланцюги постачання в АПК - Косарева, Тетяна Вікторівна (My University, 2005)
Розкрито сутність агрологістики та агроланцюгів постачання в АПК. Наведено види діяльності, пов’язані з потоком матеріалів в аграрному секторі. Визначено проблеми управління постачанням в АПК. Наведено компоненти управління ланцюгом постачання.

There were shown the essence of agrochain and agrologistics supplies in agriculture. Describes an activities associated with the flow of materials in the agricultural sector. The problems supply management in agriculture identified. An components of supply chain management are given.
Keywords: мережа постачання; аграрна логістика; agro logistics; кафедра економіки праці та менеджменту