Проблема недобросовісної конкуренції в аспекті цифровізації економіки - Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Бутнік-Сіверський, Сергій Олександрович (My University, 2024)
Розглядається юридична природа недобросовісної конкуренції, нормативно-правові акти, що регулюють питання конкуренції та потребу їх змін у зв’язку з подальшою цифровізацією економіки. Визначено позиції поглибленого дослідження недобросовісної конкуренції при цифровізації економіки, як нове явище

The legal nature of unfair competition, legal acts regulating competition issues and the need for their changes in connection with the further digitalization of the economy are considered. Positions of an in-depth study of unfair competition in the digitalization of the economy as a new phenomenon have been determined
Keywords: цифровізація; недобросовісна конкуренція; інтелектуальна власність; digitization; unfair competition; intellectual property