Застосування можливостей кансей–інжиніринга у створенні інновацій - Грибович, Надія Віталіївна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2015)
Розглядається сутність кансей-інжиніринга, його витоки та розвиток. Доводиться необхідність застосування концепції кансей-інжиніринга для створення нових товарів.
Keywords: кафедра маркетингу; кансей-інжиніринг; емоційний маркетинг