Павленко, Оксана ОлександрівнаПоліщук, Галина Євгеніївна2014-07-172014-07-172014Павленко, О. Застосування ізомальту у виробництві морозива / Оксана Павленко, Галина Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 479-480.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16205Присутність ізомальту у складі морозива молочного підвищує дисперсність повітряної фази та покращує органолептичні показники готового продукті.uk-UKморозивоякістьбагатоатомний спиртмороженоемногоатомный спирткачествоpolyhydric alcoholsqualityiceкафедра технології молока і молочних продуктівЗастосування ізомальту у виробництві морозиваThesis