Шаповалова, Наталія Петрівна2015-05-222015-05-222013Шаповалова, Н. П. Зміна адгезійних властивостей нових пастильних виробів оздоровчого спрямування / Н. П. Шаповалова // Sword : збірник наукових праць. - Иваново : МАРКОВА АД, 2013. - Вып. 3, Т. 1. - С. 38-43.2224-0187https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20615В статье исследовано одно из важнейших направлений в работе по изучению структурно-механических свойств новых пастильных изделий оздоровительного назначения. Определено и проанализировано влияние «Ламидана» и цикорлакта на изменение адгезионных показателей в процессе хранения. In the article, studied main directions of in-process on determination structural mechanical properties of new wares pastila of recreational purposes. Certain and analyses influence of additions Lamidan and cikorlakt on the change of structural-mechanical indexes in the process of storage.uk-UKпастильні виробизефірзбивний лукумпроцес черствінняадгезійна міцністьпастильные изделиязефирсбивной лукумпроцесс черственияадгезияpastila productszephyrchurned lukumprocess of stalingadhesionкафедра експертизи харчових продуктівЗміна адгезійних властивостей нових пастильних виробів оздоровчого спрямуванняArticle