Олійник, Світлана ІванівнаПалійчук, Захарій Вадимович2024-05-152024-05-152023Олійник, С. І. Підготовлена вода у технології горілок та горілок особливих / С. І. Олійник, З. В. Палійчук // Сучасні аспекти виробництва спирту та алкогольних напоїв : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 грудня 2023 р. – Київ : ДНУ УкрНДІспиртбіопрод, 2023. – С. 41–43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43130Оптимізація органолептичних показників досягається шляхом регулювання складу підготовленої води, в межах визначених співвідношень розчинених мікроелементів, а також залежить від якості спирту етилового ректифікованого, застосовуваних інгредієнтів рецептури та інших технологічних факторівOptimizing organoleptic parameters is achieved by adjusting the composition of the prepared water, within the defined ratios of dissolved microelements, and also depends on the quality of rectified ethyl alcohol, the ingredients used in the formulation and other technological factorsukлікеро-горілчане виробництвоliquor-vodka productionпідготовлена водаprepared waterкатіонно-аніонний складcation-anion compositionжорсткістьharshnessкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПідготовлена вода у технології горілок та горілок особливихAbstracthttps://orcid.org/0000-0003-4127-8247