Substantiation of dietary supplement technology based on sublimated vegetable raw materials - Podobiy, Olena; Zhytnetskyi, Ihor; Malyk, Maryna (My University, 2021)
A significant disadvantage of traditional methods of processing plant raw materials for storage and use is the destruction and oxidation of vitamins, aromatic and other biologically active substances.

Істотним недоліком традиційних методів обробки рослинної сировини для зберігання та використання є руйнування та окислення вітамінів, ароматичних та інших біологічно активних речовин. речовини.
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; biologically active substances; dietary supplements; functionaluity; granulation; sublimation; vegatable; біологічно активні речовини; дієтичні добавки; функціональність; грануляція; сублімація; овочі