Склад холодного соусу "Щавнатик" (Деклараційний патент на корисну модель № 112391) - Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Рахметов, Джамал Бахлулович (My University, 2016)
Склад холодного соусу, що містить рослинний компонент, жирову сировину, який відрізняється тим, що як рослинний компонент використано порошок щавнату, як жирову сировину - вершки тваринні 20 % та додатково вносять рослинні наповнювачі - яблуко печене, корінь петрушки, цибулю ріпчасту, прянощі - порошок куркуми і лафанту анісового. The composition of the cold sauce contains a vegetable component, a fatty raw material, which differs in that as a vegetable component, schannat powder is used, as a fatty raw material - animal cream 20% and additionally add vegetable fillers - baked apple, parsley root, onion, spices - turmeric powder and lafant aniseed.
Keywords: соус; рослинний компонент; щавнат; куркума; лафант анісовий; sauce; vegetable raw materials; schannat; turmeric; anise lafant; ‎кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції‎; кафедра готельно-ресторанної справи