Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаКирпіченкова, Оксана МиколаївнаРахметов, Джамал Бахлулович2020-12-152020-12-152016Деклараційний патент на корисну модель № 112391 UA МПК A23L 2/02 (2006.01) A23L 2/38 (2006.01). Склад холодного соусу "Щавнатик" / Польовик В. В., Корецька І. Л., Кирпіченкова О. М., Рахметов Д. Б. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 07347 ; заявл. 06.07.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл.№ 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32346Склад холодного соусу, що містить рослинний компонент, жирову сировину, який відрізняється тим, що як рослинний компонент використано порошок щавнату, як жирову сировину - вершки тваринні 20 % та додатково вносять рослинні наповнювачі - яблуко печене, корінь петрушки, цибулю ріпчасту, прянощі - порошок куркуми і лафанту анісового. The composition of the cold sauce contains a vegetable component, a fatty raw material, which differs in that as a vegetable component, schannat powder is used, as a fatty raw material - animal cream 20% and additionally add vegetable fillers - baked apple, parsley root, onion, spices - turmeric powder and lafant aniseed.соусрослинний компонентщавнаткуркумалафант анісовийsaucevegetable raw materialsschannatturmericanise lafant‎кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції‎кафедра готельно-ресторанної справиСклад холодного соусу "Щавнатик" (Деклараційний патент на корисну модель № 112391)Technical Report