Голота, Олексій ОлександровичБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2024-06-032024-06-032024Голота, О. Використання нетрадиційної сировини для отримання та розширення асортименту соусів оздоровчого призначення / О. Голота, А. Башта // Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації : Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція, 15 травня 2024 року, м. Львів. – Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2024. – С. 189-191https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43293Перспективною нетрадиційною доступною пряно-ароматичною сировиною з високими антиоксидантними властивостями є гісоп лікарський (Hyssopus officinalis L.) та листя чорної смородини (Ribes nigrum L.).Promising non-traditional available spice and aromatic raw materials with high antioxidant properties are medicinal hyssop (Hyssopus officinalis L.) and black currant leaves (Ribes nigrum L.).ukгісоп лікарськийлистя чорної смородинисоусHyssopus officinalis L.Ribes nigrum L.sauceкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання нетрадиційної сировини для отримання та розширення асортименту соусів оздоровчого призначенняThesishttps://orcid.org/0000-0003-0310-3788