Використання нетрадиційної сировини для отримання та розширення асортименту соусів оздоровчого призначення - Голота, Олексій Олександрович; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2024)
Перспективною нетрадиційною доступною пряно-ароматичною сировиною з високими антиоксидантними властивостями є гісоп лікарський (Hyssopus officinalis L.) та листя чорної смородини (Ribes nigrum L.).

Promising non-traditional available spice and aromatic raw materials with high antioxidant properties are medicinal hyssop (Hyssopus officinalis L.) and black currant leaves (Ribes nigrum L.).
Keywords: гісоп лікарський; листя чорної смородини; соус; Hyssopus officinalis L.; Ribes nigrum L.; sauce; кафедра технології оздоровчих продуктів