Національний університет харчових технологій2016-10-182016-10-182016Харчова промисловість : науковий журнал / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. – Київ : НУХТ, 2016. – № 19. – 140 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24441Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Presents the results of scientific research in food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, apparatus, equipment, automation, food production and Economics of the food industry. Designed for scientific and engineering-technical workers of food industry.сировинаматеріалипроцеси харчових виробництвпроектуваннятехнологіяraw materialsfood production processesdesigntechnologyХарчова промисловість № 19