Кравченко, Олександр Іванович2013-05-132013-05-132011Кравченко, О. І. Комплексне вирішення виробництва сухарних виробів / О. І. Кравченко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доп. 77-ї наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 11—12 квітня 2011 р. - К : НУХТ, 2011. - Ч. ІІ. - С. 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7754Нами досліджено вплив механічної обробки та методів її здійснення для тіста, яке бродить під тиском, на зміну структурно-механічних властивостей тіста, якість готових виробів, а саме на стан поверхні та їх пористість. We studied the effect of mechanical treatment and methods of operation for the test pressure which roams, replace structural and mechanical properties test, the quality of finished products, namely on surface and porosity.otherекструдуваннягазонаповнене тістоциліндричний каналextrudinggas-filled doughcylindrical channelкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвКомплексне вирішення виробництва сухарних виробівThesis