Кириченко, Оксана ВасилівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2022-05-252022-05-252022Кириченко, О. Тенденції удосконалення технології сиркових паст / Оксана Кириченко, Ульяна Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 248https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37510При виборі способу виробництва харчового продукту необхідно передбачити запровадження ресурсозберігаючих технологій, отримання продукту високої якості, розроблення інноваційних продуктів з використанням сировини рослинного та тваринного походження, зниження виробничих витрат.сиркові пастипрянощікафедра технології молока і молочних продуктівТенденції удосконалення технології сиркових пастThesis