Безпечність та якість харчових продуктів - Переходько, Анна Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2017)
У статті розглянуто ключові аспекти безпечності та якості харчових продуктів у контексті сучасних екологічних та соціально-економічних викликів. Обговорюється вплив харчування на здоров’я, розумові процеси та життєдіяльність людини

The article explores key aspects of food safety and quality within the context of modern ecological and socio-economic challenges. It highlights the impact of nutrition on health, cognitive processes, and human vitality
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; якість харчових продуктів; безпека харчування; екологічні фактори; законодавство; стандарти; контроль; food quality; food safety; ecological factors; legislation; standards; control