Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць - Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сергеєв, Анатолій Дмитрович; Фалендиш, Наталія Олексіївна (My University, 2012)
Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на кінетику процесу сушіння печериць та їх напівфабрикатів.

The influence of hydrothermal treatment and taste additives on the changes of kinetics of drying of Agaricus bisporus mushrooms and ready-to-cook foods of mushrooms has been searched and scientifically motivated.
Keywords: печериці; agaricus bisporus mushrooms; напівфабрикати з грибів; гідротермічне оброблення; сушіння; hydrothermal treatment; drying; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів