Бобель (Зінченко), Інна МиколаївнаТерлецька, Віта АльбертівнаСергеєв, Анатолій ДмитровичФалендиш, Наталія Олексіївна2012-05-012012-05-012012Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, А. Д. Сергеєв, Н. О. Фалендиш // Харчова промисловість. - 2012. - №12. - С. 137-140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1040Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на кінетику процесу сушіння печериць та їх напівфабрикатів.The influence of hydrothermal treatment and taste additives on the changes of kinetics of drying of Agaricus bisporus mushrooms and ready-to-cook foods of mushrooms has been searched and scientifically motivated.uk-UKпечериціagaricus bisporus mushroomsнапівфабрикати з грибівгідротермічне обробленнясушінняhydrothermal treatmentdryingкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць