Писарець, Ольга ПетрівнаДробот, Віра Іванівна2018-01-152018-01-152015Писарець, О. П. Доцільність застосування КМКЗ у технології пшенично-кукурудзяного хліба / О. П. Писарець, В. І. Дробот // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. : тези доповідей. — Харків : ХДУХТ, 2015. — Ч. 1. — С. 86.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26537Досліджено вплив концентрованої молочнокислої закваски (КМКЗ) на якість пшенично-кукурудзяного хліба. Встановлено оптимальну кількість КМКЗ. The influence of concentrated lactic leaven (CLL) on wheat-corn bread quality was has been studied. The optimal amount of CLL has been established.uk-UKборошняна сумішхлібпшеничне борошнокукурудзяне борошноконцентрована молочнокисла закваскакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівflour mixturebreadwheat flourcorn flourconcentrated lactic leavenДоцільність застосування КМКЗ у технології пшенично-кукурудзяного хлібаThesis