Ковальчук, Ірина Романівна2023-04-252023-04-252023Ковальчук, І. Р. Розроблення рецептури булочного виробу з вівсяним борошном та його впровадження в проєкті хлібозаводу в м. Ковель Волинської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ковальчук Ірина Романівна ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2023. – 121 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40358otherборошно вівсяневироби функціонального призначенняхліб «Прикарпатський»батон «Колосок»хліб «Надзбурчанський»булочка «Вівсяна»oat flourfunctional products"Prykarpatsky" bread"Kolosok" loaf"Nadzburchansky" bread"Oatmeal" bunкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення рецептури булочного виробу з вівсяним борошном та його впровадження в проєкті хлібозаводу в м. Ковель Волинської областіOther