Моделювання прибутковості підприємства (управлінський аспект) - В’ялець, Оксана Вікторівна (My University, 2010)
У статті запропоновано модель управління прибутковістю підприємства. Сформульовано основні принципи визначення зон прибутковості підприємства. The article identified the model of the enterprise profitability management. Formulated the basic principles of identified of the enterprise profitability zones.
Keywords: модель управління прибутковістю підприємства; зони прибутковості підприємства; cтратегія розвитку підприємства; the model of the enterprise profitability management; enterprise profitability zones; enterprisedevelopment strategy