Інформаційне забезпечення ощадливого управління підприємством - Колос, Ірина Василівна (My University, 2014)
В статті досліджено сутність інформаційного забезпечення управління підприємством, його складові та обґрунтовано формат управлінської звітності в межах ощадливого управління підприємством. Essence of the informative providing and his constituents are investigated in this article, and also the format of the management reporting is grounded for a system lean management of the enterprise are proved.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; інформаційне забезпечення; ощадливе управління; управлінська звітність; information providing; lean management; management reporting