Бірюк, Юлія ВікторівнаАрхіпчук, Олександр ВасильовичЧернюшок, Ольга Анатоліївна2023-10-182023-10-182023Бірюк, Ю. Доцільність використання фортифікованих м’ясних посічених напівфабрикатів для HoReCa / Ю. Бірюк, О. Архіпчук, О. Чернюшок // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 28-30https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41192Обгрунтовано доцільність впровадження фортифікованих м’ясних продуктів у HoReCa, шляхом використання попередньо збагаченої сировини. The expediency of introducing fortified meat products in HoReCa by using pre-enriched raw materials is substantiated.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм’ясні напівфабрикатифаршзбагаченням’ясо птицібілокготельно-ресторанний бізнесHoReCahotel and restaurant businesssemi-finishedmeatforcemeattheenrichment theproteinpoultry meatДоцільність використання фортифікованих м’ясних посічених напівфабрикатів для HoReCaThesis