Доцільність використання фортифікованих м’ясних посічених напівфабрикатів для HoReCa - Бірюк, Юлія Вікторівна; Архіпчук, Олександр Васильович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна (My University, 2023)
Обгрунтовано доцільність впровадження фортифікованих м’ясних продуктів у HoReCa, шляхом використання попередньо збагаченої сировини. The expediency of introducing fortified meat products in HoReCa by using pre-enriched raw materials is substantiated.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; м’ясні напівфабрикати; фарш; збагачення; м’ясо птиці; білок; готельно-ресторанний бізнес; HoReCa; hotel and restaurant business; semi-finishedmeat; forcemeat; theenrichment theprotein; poultry meat