Створення нових функціональних снекових продуктів із рослинної сировини - Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бурлак, Наталія Іванівна (My University, 2023)
Досліджено можливість використання пюре з гарбуза та стевії при виробництві пастили функціонального призначення. Розроблено рецептуру та підібрано оптимальні технологічні параметри. The possibility of using mashed pumpkin and stevia in the production of pastille with a functional purpose was investigated. The recipe was developed and the optimal technological parameters were selected.
Keywords: гарбуз; стевія; пастила; pumpkin; stevia; pastila; кафедра технології консервування