Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаБурлак, Наталія Іванівна2023-06-222023-06-222023Дущак, О. В. Створення нових функціональних снекових продуктів із рослинної сировини / О. В. Дущак, Т. М. Левківська, Н. І. Бурлак // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції,18 травня 2023 р. – Харків : Державний біотехнологічний університет, 2023. – С. 192-193https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40905Досліджено можливість використання пюре з гарбуза та стевії при виробництві пастили функціонального призначення. Розроблено рецептуру та підібрано оптимальні технологічні параметри. The possibility of using mashed pumpkin and stevia in the production of pastille with a functional purpose was investigated. The recipe was developed and the optimal technological parameters were selected.гарбузстевіяпастилаpumpkinsteviapastilaкафедра технології консервуванняСтворення нових функціональних снекових продуктів із рослинної сировиниThesis