Олександренко, Богдан Сергійович2021-09-202021-09-202021Олександренко, Б. С. Розроблення технології масла вершкового з смаковим наповнювачем та запровадження даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 45 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Богдан Сергійович Олександренко ; наук. керівник Олена Олександрівна Онопрійчук. – Київ, 2021. – 118 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35417otherмасло вершкове з наповнювачамикленовий сироптермостійкістьорганолептичні показникикафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення технології масла вершкового з смаковим наповнювачем та запровадження даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 45 т за змінуOther