Шкідливий вплив куріння на організм людини і суспільства - Дудкіна, А. І. (My University, 2004)
Тютюнопаління перетворилося у величезне соціальне зло, що загрожує не лише здоров’ю окремих людей, але й усього суспільства, та є одним із сильних забруднювачів навколишнього середовища.
Keywords: тютюн; алкоголь; куріння; здоров’я; табак; курение; здоровье; tobacco; alcohol; smoking; health; кафедра екології та екоменеджменту