Цикало, Діана ЮріївнаЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2024-11-072024-11-072022Цикало, Д. Розробка системи моніторингу безпечності виробництва глазурованих сиркових виробів у закладі ресторанного господарства / Д. Цикало, Н. Ющенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 236.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45484ukглазуровані сиркикритичні точки контролюglazed curdsHACCPcritical controlкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозробка системи моніторингу безпечності виробництва глазурованих сиркових виробів у закладі ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0002-4277-5782