The development of electronic multilingual terminological dictionary for teaching business languages at National University of Food Technologies - Kovalchuk, Olga; Ковальчук, Ольга Сергіївна (My University, 2013)
The theses present the notion of an electronic multilingual terminological dictionary and the methodology for its usage in teaching business English at the National University of Food Technologies.У тезах представлено поняття електронного багатомовного термінологічного словника та методика його застосування на заняттях з ділової англійської в Національному університеті харчових технологій. В тезисах представлено понятие электронного многоязычного терминологического словаря и методика его применения на занятиях по деловому английскому в Национальном университете пищевых технологий.
Розробка електронного багатомовного термінологічного словника для викладання бізнес-мови в Національному університеті харчових технологій
Keywords: electronic dictionary; business language; електронний словник; ділова іноземна мова; электронный словарь; деловой иностранный язык; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації