Ковтун, Аліна ВолодимирівнаКовбаса, Володимир МиколайовичПічкур, Віталій Яковлевич2019-02-092019-02-092018Ковтун, А. В. Дослідження впливу сировини рослинного походження на якість формованих чіпсів / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, В. Я. Пічкур // Інститут продовольчих ресурсів НААН. – Київ, 2018. – Вип. 10. – С. 142-149.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28787Стаття присвячена дослідженню впливу нетрадиційної рослинної сировини з високим вмістом харчових волокон на процес виготовлення та органолептичні показники формованих картопляних чіпсів. The article is devoted to the study of the influence of non-traditional vegetable raw materials with high content of food fibers on the manufacturing process and organoleptic parameters of molded potato chips.uk-UKформовані картопляні чіпсивисівкикріопорошкиmolded potato chipsbranкафедра готельно-ресторанної справиДослідження впливу сировини рослинного походження на якість формованих чіпсівArticle