Шиян, Петро ЛеонідовичМаринченко, Віктор ОпанасовичФіщенко, Анатолій МиколайовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаБондар, Микола Васильович2012-07-042012-07-042004Шиян, П. Л. Вплив антисептиків на накопичення летких домішок у спиртових бражках / П. Л. Шиян, В. Маринченко, А. М. Фіщенко // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - 5. – С. 19-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1998Досліджено вплив різних антисептиків на хіміко-технологічні показники процесу бродіння сусла із крохмалевмісної сировини, мікробіологічну чистоту зрілих бражок, бродильну активність дріжджів та вихід етилового спирту.Influence of different antiseptic preparations on chemistry-technological parameters of fermentation process of must from starch-contain raw material, microbiological cleanliness fermentation worts, fermentive activity of yeast and an output of ethyl spirit is investigated.otherконцентровані ферментні препаратимолочнокислі бактеріїмікрофлора спиртових бражокантисептикиconcentrated fermental preparationslactic bacteriamicroflora of spirit wortsantisepticsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив антисептиків на накопичення летких домішок у спиртових бражкахArticle