Заповіт Тараса Шевченка майбутній Україні - Кордак, Ірина Сергіївна (My University, 2014)
Встановлено головні константи візіонерського світогляду Тараса Шевченка, явлені у суспільно-політичному та культурному житті сучасної України.
Keywords: письменник; заповіт; Тарас Шевченко; писатель; завещание; writer; will; Taras Shevchenko