Павлюченко, Олена СтаніславівнаКорецька, Ірина ЛьвівнаПольовик, Володимир ВікторовичКраснощокова, Катерина Павлівна2020-12-152020-12-152019Деклараційний патент на корисну модель № 131051 UA МПК (2018.01) A23L 9/00 A23G 9/00. Склад низькокалорійного десерту / Павлюченко О. С., Корецька І. Л., Польовик В. В., Краснощокова К. П. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2018 05809 ; заявл. 24.05.2018 ; опубл. 10.01.2019, Бюл. № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32358Склад низькокалорійного бананово-вершкового шуму, що включає вершки 33 % та підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту, як підсолоджувач, входить глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42, та додатково входить пюре з банана. The composition of the low-calorie banana-cream noise, including cream 33% and a sweetener, which differs in that its content, as a sweetener, includes glucose-fructose syrup GFS-42 and additionally includes banana puree.низькокалорійний бананово-вершковий шумпідсолоджувачглюкозно-фруктозний сироппюре з бананаlow calorie banana cream noisebanana pureesweetenerglucose fructose syrupкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131051)Technical Report