Свинтак, Валерія ОлегівнаУсатюк, Світлана Іванівна2024-11-072024-11-072023Свинтак, В. О. Особливості впровадження системи управління безпечності НАССР на кондитерських підприємствах / В. О. Свинтак, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез VІ Міжнародної науково-практичної конференції, 9–10 листопада 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 110–111.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45441У тезах розглянуто питання впровадження системи управління безпечності у виробництво кондитерської продукції відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019.Theses consider the issue of implementing a safety management system in the production of confectionery products in accordance with the requirements of DSTU ISO 22000:2019.ukкондитерська галузькондитерські виробисистема управління безпечністюпринципи НАССРconfectionery industryconfectionerysafety management systemHACCP principlesкафедра експертизи харчових продуктівОсобливості впровадження системи управління безпечності НАССР на кондитерських підприємствахThesishttps://orcid.org/0000-0001-7554-0827