Особливості впровадження системи управління безпечності НАССР на кондитерських підприємствах - Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2023)
У тезах розглянуто питання впровадження системи управління безпечності у виробництво кондитерської продукції відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019.

Theses consider the issue of implementing a safety management system in the production of confectionery products in accordance with the requirements of DSTU ISO 22000:2019.
Keywords: кондитерська галузь; кондитерські вироби; система управління безпечністю; принципи НАССР; confectionery industry; confectionery; safety management system; HACCP principles; кафедра експертизи харчових продуктів