Герасименко, Тетяна Михайлівна2014-11-052014-11-052014Герасименко, Т. М. Математична модель солодосушарки в класі нестаціонарних систем / Т. М. Герасименко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 263.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17995Технологічні об'єкти харчової промисловості, які працюють в умовах інтенсивних збурень є нестаціонарними, нелінійними та мають ряд невизначеностей. Нестаціонарність об'єктів харчової промисловості визначається тим що в процесі функціонування змінюються характеристики теплоносіїв, витрата сировини, навантаження сушарки, характеристики зовнішнього середовища. Technological objects food industry, operating under intense disturbances are non-stationary, non-linear and have a number of uncertainties. Non- stationarity of objects is determined by the food industry in the operation of changing the characteristics of fluids, consumption of raw materials, load the dryer, the characteristics of the environment.otherсушіння солодуматематична модель солодосушаркинестаціонарні системиdry maltmathematical model solodosusharkynon-stationary systemкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаМатематична модель солодосушарки в класі нестаціонарних системOther