Коломієць, Михайло Ярославович2024-09-102024-09-102024Коломієць, М. Я. Розроблення рецептури булочного виробу з ячмінними пластівцями з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу в м. Жмеринка Вінницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Коломієць Михайло Ярославович ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2024. – 125 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44834ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівячмінні пластівцібулочний вирібрецептураякістьтехнологічний режимРозроблення рецептури булочного виробу з ячмінними пластівцями з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу в м. Жмеринка Вінницької областіOther