Басс, Оксана ОлександрівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаПоліщук, Галина Євгеніївна2020-11-162020-11-162020https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32215Використання сироваткових продуктів світовими виробниками у заморожених молочних десертах стає все більш поширеним. Сироватка та сироваткові продукти можуть запропонувати значні переваги функціональності, економічну ефективність для уникнення або зменшення витрат, поліпшення якості готових продуктів, чудову харчову цінність та інші харчові переваги, такі, наприклад, як зниження глікемічного індексу.otherсироваткаморозивобілкиwheyice creamproteinкафедра технології молока і молочних продуктівПродукти переробки сироватки як рецептурні компоненти у складі морозиваThesis