Острик, Олександр МиколайовичОлійник, Світлана Іванівна2021-06-292021-06-292019Острик, О. М. Контролювання безпечності та стійкості лікеро-горілчаної продукції / О. М. Острик, C. І. Олійник // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20–21 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 61–62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34687Для подальшого розвитку методів контролювання у спиртовій та лікерогорілчаній галузях необхідним є розроблення та впровадження національних стандартів з визначенням амінів, аніонів органічних кислот. Further development of control methods in the alcohol and alcohol industries requires the development and implementation of national controls standards for the determination of amines, anions of organic acids.otherконтрольсontrolбезпечністьsafetyстійкістьstabilityлікеро-горілчана продукціяliqueur-vodkas beveragesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваКонтролювання безпечності та стійкості лікеро-горілчаної продукціїThesis