Аналіз факторів розвитку міської системи розселення Столичного району - Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2014)
Як і кожне складне та багатокомпонентне утворення, регіональні системи розселення в процесі свого функціонування та розвитку підлягають впливу різноманітних, як за своїм видом, так і способом дії, зовнішнім факторам. Причому, набір визначальних і другорядних факторів, а також інтенсивність їхнього впливу змінюється не лише в плані ієрархії систем розселення, але й у часовому вимірі. Like any complex formation and multi-regional settlement system during its operation and Development subject to various, both in its appearance, and mode of action, external factors. Moreover, a set of defining and secondary factors and the intensity of their impact varies not only in terms of the hierarchy of settlement systems, but also in the time dimension.
Keywords: розселення; resettlement; розвиток; development; дослідження; investigation; кафедра туристичного та готельного бізнесу