Аналіз внутрішніх та зовнішніх загроз економічній безпеці підприємства - Лисенко, Маріанна Сергіївна (My University, 2009)
Дано аналіз внутрішніх та зовнішніх загроз економічній безпеці підприємства.

The analysis of internal and external threats to the economic security of the enterprise.
Keywords: економічна безпека підприємства; economic security company; кафедра економіки праці та менеджменту